Κάθε μέρα,
όλη η Θεσσαλονίκη
στα χέρια σας

Είστε εδώ

Δημοσίευση: 09.10.2013

ΜΑΛΛΙΑ ΤΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ 2013-2014

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗ ΜΟΔΑ

ΤΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ την τιμητική τους είχαν οι πλεχτές κοτσίδες και συγκεκριμένα η κοτσίδα ψαροκόκαλο, τόσο που οι περισσότερες μπήκαμε στη διαδικασία να ζητήσουμε από την κομμώτριά μας να μας κάνει, ή και ακόμη φτιάξαμε μόνες μας στο σπίτι.   

Την φετινή χρονιά τώρα, η μόδα προστάζει μαλλιά με όγκο σε στυλ σφηκοφωλιάς. Όταν λέμε σφηκοφωλιά εννοούμε τον γνωστό σε όλους σινιόν ( κότσο), απλά με περισσότερο όγκο. Το μόνο που χρειάζεστε για να το κάνετε μόνες σας στο σπίτι είναι μια χτένα για ξύσιμο των μαλλιών στη ρίζα και ένα καλό προϊόν που δημιουργεί όγκο. Οι πιο τολμηρές μπορούν να τοποθετήσουν και μια καρφίτσα ή ένα μεγάλο κοκαλάκι για να σταθεροποιήσουν το κότσο. Η επιλογή αυτού του χτενίσματος είναι ότι πιο σικάτο και στιλάτο κυκλοφορεί αυτή τη περίοδο.

Ένας  ακόμη πολύ εύκολος και μοντέρνος τρόπος για να ακολουθήσετε τις τάσεις της εποχής είναι η χωρίστρα. Συγκεκριμένα η χωρίστρα στο πλάι. Δεν χρειάζεται να κουρευτείτε για να την αναδείξετε, απλά ή θα σταματήσετε να κάνετε τη συνηθισμένη χωρίστρα στη μέση ή θα αλλάξετε τη πλευρά που συνηθίζατε να κάνετε ως τώρα χωρίστρα. Κάνοντας τη χωρίστρα αρκετά στο πλάι μετατρέπετε αυτομάτως  το λουκ σας  σε πιο μυστήριο και σέξι. Για ένα ακόμη πιο ανδρόγυνο λουκ απλά κάντε τη χωρίστρα στο πλάι και στη συνέχεια πιάστε την σε μια αυστηρή κοτσίδα είτε ψηλή είτε χαμηλή. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σας.