Κάθε μέρα,
όλη η Θεσσαλονίκη
στα χέρια σας

Είστε εδώ

Δημοσίευση: 10.12.2013

ΦΟΥΛΗ ΝΤΩΝΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ
Χρόνος: 
07/12/2013
Τόπος: 
Νέα Παραλία
Φωτογραφίες: 
Σάκης Γιούμπασης
Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που μπορεί να σε ταξιδέψει με την ομορφιά της όποτε και από όπου και αν την δεις. Είτε από το επίπεδο του εδάφους, είτε ψηλά από τον αέρα. Είτε την μέρα με το φως του ήλιου είτε το βράδυ να λαμπυρίζει υπό το τεχνητό φως.
Πολλές φορές ακούω από κάποιους να λένε πως η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται… Μάλλον αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη, τον τόπο όπου το κέφι, η ένταση, τα γέλια και τα όνειρα διαρκούν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου. Και το αντίστροφο… Την πόλη που κουβαλάει βαρύ το φορτίο της ιστορίας στην πλάτη της. Την πόλη που πέρασε τεράστιες κακουχίες και εμπόδια αλλά δεν παραιτήθηκε ποτέ. Είναι η πόλη που δεν θα πεθάνει ποτέ και είμαι περήφανη που κατάγομαι από αυτήν.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ

Θέλεις να φωτογραφηθείς στο αγαπημένο σου σημείο στη Θεσσαλονίκη; Γνωρίζεις κάποιον που πιστεύεις ότι θα έπρεπε να φωτογραφηθεί από τον φακό τού epiloges.gr; Αν ναι,  στείλε μας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@epiloges.gr (με τη σημείωση: «Για τη στήλη You and the City»), αναφέροντας το όνομά σου ή το όνομα του προσώπου που πιστεύεις ότι θα άξιζε να φωτογραφήσουμε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.