Κάθε μέρα,
όλη η Θεσσαλονίκη
στα χέρια σας

Είστε εδώ

Δημοσίευση: 29.04.2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΤΙ ΔΩΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ.

Κείμενο: 
Βασίλης Μόσχου

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ, ΕΠΕΣΠΕΥΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ «ΔΙΚΕΦΑΛΟ».

Η ΑΠΟΦΑΣΗ για την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ελήφθη αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου. Η λύση της συνεργασίας ανακοινώθηκε, όμως, σήμερα. Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, μέχρι το τέλος της περιόδου, αναλαμβάνει, όπως αναμενόταν, ο Γιώργος Γεωργιάδης. 

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ Π.A.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη για σπουδαίο λόγο που οφείλεται σε υπαιτιότητά του.

Οσον αφορά στα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο που ταξίδεψε στην Τρίπολη, αλλά και από όσους ονειρεύτηκαν τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της και έδωσε το δικαίωμα να αμφισβητηθεί η ποιότητα και ο χαρακτήρας της. Υπάρχει όμως ακόμη ένας σοβαρός στόχος, η εξασφάλιση μέσω των play-off, της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε πεπεισμένοι ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν την ποιότητα για να τον πετύχουν. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν την καθοδήγηση του νυν τεχνικού διευθυντή κ. Γιώργου Γεωργιάδη».

Λίγη ώρα πριν από την απόλυση, ο Γιώργος Δώνης είχε αποστείλει εξώδικο επιστολή στην ΠΑΕ, με την οποία ζητούσε από τη διοίκηση να τον... προστατεύσει, ώστε να συνεχίσει χωρίς προβλήματα τη δουλειά του στην ομάδα, δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα είχε βρεθεί επανειλημμένα στο στόχαστρο μερίδας οπαδών.