Κάθε μέρα,
όλη η Θεσσαλονίκη
στα χέρια σας

Είστε εδώ

Δημοσίευση: 04.04.2013

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «ΕΦΥΓΕ» Ο ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 66 ΕΤΩΝ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ μήνες άντεξε ο Πέτρος Θεοδωρίδης τη μάχη που έδωσε προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, καθώς σήμερα το πρωί απεβίωσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες. Ο εκλιπών, υπήρξε ένας από τους παλαιότερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, διατελώντας -μεταξύ άλλων- πρόεδρος στις ΠΑΕ Ηρακλής και Πανσερραϊκός.

Γεννήθηκε το 1947 στη Θεσσαλονίκη και υπήρξε εκ των ιδρυτών της ΕΠΑΕ, όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό. Τη δεκαετία του '80 και επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ από το 2004 ήταν ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Επί των ημερών του η ιστορική ομάδα των Σερρών επέστρεψε και αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία, μετά από απουσία 16 χρόνων. 

Πένθος και στις Σέρρες

«Σύσσωμη η οικογένεια του Πανσερραϊκού και με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει το χαμό του μεγάλου της ηγέτη Πέτρου Θεοδωρίδη. Η κηδεία θα γίνει αύριο 5 Απριλίου και ώρα 11.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης και ο ενταφιασμός στα κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου. Παράκληση της οικογένειας να μην κατατεθούν στεφάνια και λουλούδια. Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει ότι μπορεί υπέρ του συσσιτίου του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.